‘Stories Beyond Borders’: Dutch Interviewees Sought

31 May 2012

Pieter van Leeuwen is coordinating a new and exciting project with the Expatriate Archive Centre, “Grenzenloze verhalen” which translates roughly as “Stories beyond borders”. Dutch people from The Hague or nearby, who have previously worked or lived abroad, are invited to be interviewed by high-school students about their expat experiences.

pieter-web

Vertel Uw Grenzenloze Verhaal

Bent u ooit expat in het buitenland geweest? En wilt u graag nog eens het verhaal van uw “grenzenloze” leven vertellen?

Neem dan deel aan het project ‘Grenzenloze verhalen’ van het Expatriate Archive Centre en laat u interviewen door een middelbare scholier!

De interviews worden door de leerling gebruikt om een boekje te maken over uw expat-leven. Leuk als herinnering aan vroeger, voor u en uw familie en vrienden!

Geïnteresseerd?

Meldt u dan aan door een email te sturen naar welcome@xpatarchive.com of te bellen naar 070-4272014 (dinsdag t/m donderdag)

Wilt u meer weten?

We sturen u graag meer informatie over het project. Of heeft u vragen? Projectleider Pieter van Leeuwen staat u graag te woord!

‘Grenzenloze verhalen’ is een project van het Expatriate Archive Centre (EAC) in het kader van de Maatschappelijke Stage voor middelbare scholieren in Den Haag.

De doelen van het project in het kort:

  • Uw verhaal vertellen aan de jongere generatie
  • Het verhaal bewaren in de vorm van een mooi boekje, zodat ook vrienden, (klein)kinderen of andere familieleden of verzorgers dit deel van uw levensverhaal leren kennen

Periode: Oktober – december
Aantal en duur interviews: Minimaal 2 van 2 uur
Expatriate Archive Centre, Paramaribostraat 20, 2585 GN Den Haag

[1] Met ‘expats’ worden niet alleen werknemers bedoeld die voor hun bedrijf of organisatie naar het buitenland gezonden werden, maar ook hun meereizende gezinsleden.

magnifiercrossmenuchevron-uparrow-left